top of page

Velkommen til temakveld med Puls Helse.

Betennelser og trening - Forebygging og behandling - Kost og livsstil

Sted: Puls Trollåsen
Tid: 7.september kl 18:30 - 20:30 

image0.png

Marianne og Helga har lang erfaring som terapeuter og innenfor idrett. Vi tenker alltid helhetlig og tverrfaglig i vårt møte med pasienten. Vårt fokus er å se hele deg, både kroppslig og mentalt, for å hjelpe deg.
I tillegg til å ha mange års erfaring som behandlere, har vi begge også hatt sykdomsutfordringer, hvor vi har måttet bygge oss opp igjen. Vi vet at ingenting er umulig med riktig hjelp! I tillegg har begge god erfaring innen idrett. 


Marianne har vært landslagsrytter i dressur fra 2008 til 2015 med individuelt gull i NM og Nordisk, 6. plass i EM, mange internasjonale deltakelser og red Paralympics i London 2012. Hun har også 1 års videreutdanning i Idrettsmedisin fra Høyskolen Kristiania og har selv trent helsestudio i mange år.

Åpningstider

I tillegg har hun en 5 årlig utdannelse innen akupunktur med grunnfag og mellomfag i medisin, og er den eneste i Norge med internasjonal sertifisering som InterX terapeut. Marianne har jobbet som terapeut i 16 år.

 

Helga har spilt håndball på landslaget på Island. Hun har vært Fitnessinstruktør, håndball - og fotballtrener i totalt 30 år. Hun har også tatt diverse trenerkurs innen forskjellige idretter, er utdannet økonom, pedagog (adjunkt) og Biopat, og har arbeidet i over 20 år som ernæringsrådgiver og tar ulike typer vitamin-, mineral-, aminosyre- og fettsyretester.

 

Vi gleder oss til å møte deg, og dele våre erfaringer og kunnskap som terapeuter.

 

Hilsen Marianne og Helga

Puls Helse

 

8472ae_b0a80bbf0f4e431686b2a17a02d32056-mv2_edited.png

Pris: Gratis for Puls sine medlemmer. kr 150,- for andre.
Bindende påmelding: info@pulshelse.no
Frist: 6.september 2023.

Les mer om Puls Helse her.

bottom of page