top of page
saftig

Behandlere

Marianne_Headshot_edited.jpg

Marianne Muri

InterX, Akupunktur & Hypnoterapi

Daglig leder, Marianne Muri har jobbet som akupunktør siden våren 2007. Hun har en 5 år lang utdannelse innen Akupunktur hvor studiet også består av grunnfag og mellomfag i vestlig medisin (90 studiepoeng). Marianne har også tatt utdannelse i smertebehandling med InterX, via InterX Tyskland og England. Disse består blant annet av leger og manuellterapeuter. Her ble hun utdannet i bruk og videreopplæring av InterX behandling, og er internasjonalt sertifisert CPD practitioner. Hun er ansvarlig for å lære opp andre terapeuter i Norge som ønsker å benytte InterX i sitt arbeid, i tillegg til selv å utføre behandlinger. Selv har hun praktisert InterX terapi siden høsten 2015 og har et tett samarbeid med Tyskland og England.

Marianne har også tatt en videreutdanning på Høyskolen Kristiania i Idrettsmedisin tilsvarende 30 studiepoeng. ( 1 år). Marianne har lang erfaring fra idrett og har ridd på landslaget for dressurridning i perioden 2008 til og med 2015. I denne tiden har hun deltatt i blant annet NM, Nordisk, EM og Paralympics i London 2012, og har individuelt gull i både NM og Nordisk. Etter en veldig alvorlig bilulykke i 2001 har hun også selv erfart hva opptrening og smerte er på kroppen, og har på bakgrunn av dette stor interesse for blandt annet smertebehandling. ​

Jørgen_headshot_edited.jpg

Jørgen Magelssen

Klassisk massasje, Idrettsmassasje

Jørgen Magelssen jobber som personlig trener og massør, og har vært i bransjen siden 2010. Han ønsker å fremme fysisk aktivitet og trening som et viktig verktøy i en travel hverdag, med både fysiske og mentale gevinster. For å optimalisere kroppens funksjon og bevegelse tilbyr han massasje for å både forebygge og behandle skader gjennom opptrening, slik at kroppen fungerer godt både i hverdagen og på trening. Jørgen ønsker å kombinere massasje med nøye utvalgte øvelser, slik at kundene får maksimalt utbytte.

Selv har han en bred erfaring fra forskjellige idretter, og har blant annet drevet med kampsport, fotball og langrenn, i tillegg til styrketrening. De siste årene har interessen hans for løping og sykling vokst, og er noe han selv bruker mye tid på!
 

• Sertifisert Personlig Trener level 4 ved AFPT 2010. Utdannelsen er godkjent av European Health and Fitness Association
 

• Massasjekurs ved AFPT 2019
 

• Styrkecoach kurs
 

• Webinarer om mobilitet, skulder-, nakke-, rygg- og kneproblematikk

Skjermbilde 2021-10-22 kl. 12.36_edited.png
bottom of page